tisdag 21 april 2009

One touch Silver...

Äras den som äras bör, så säger jag ibland och nu är det dags igen. Här har ni vår stolthet, som sällan eller aldrig har fått stå under tak, som inte svikit oss ens på nyårsafton: vår fantastiska Weber One Touch Silver. Vi köpte den när vår femtioelfte 199:- klotgrill från Statiol, coop eller maxi gått hädan. Inte en sekund har vi ångrat det!!!! Tänk på det nästa gång ni står där och velar, köp inte en till grill för 199:-, LOVA!!! Inte 299:- heller!

Här var det karré igen, det blir det ofta. Till har jag, på min underbara granne Åsas inrådan, skurit ner zuccini i salladen istället för gurka. Det blev hur gott som helst! Jag hade i rödlök, paprika och pärltomater också. Att rosta lite pinjenötter går fort och gör det hela lite lyxigare. Jag pressade över lime, duttade med min japanska soya och skvätte lite olja över. Världens godaste dressing, lite salt är det enda som behövs. Och vill du så passar det urbra med lite chilli också. Såsen idag blev creme fraiche blandat med lite ajvar relish och en klyfta vitlök, pressad och lite chillisalt. Supergott!

4 kommentarer:

 1. Nu är jag äntligen också med!!! Ska jag nånsin följa en blogg så ofta jag kan så blir det helt klart din! Tack för att man får vara med och tack för alla fina tips! Får väl fundera på den där Webergrillen lite mer, man blir ju komplett galen på det gamla ranglet man själv har på uteplatsen! =)

  Grannen Marie

  SvaraRadera
 2. Jag looovar det var sååå gott! Inte bara zuccini i salladen utan hela kitet såklart!

  SvaraRadera
 3. Oj her fant jeg endelig en lavkarbo blogg, hurra! Finner ikke noen norske blogger, men håper det er ok jeg følger din blogg!
  Anita fra Bergen i Norge...

  SvaraRadera
 4. Välkommen Marie! Fast vi bor nära så är jag himla glad att du är här också! Kan inte få nog av dig...

  Tack Åsa! Det var himla mysigt att ha dig här, ta hand om dig.

  Anita: hjärtligt välkommen! Superkul att du hittat hit ända från Norge. Mycket nöje! Och fråga om det är något som jag inte förklarar så bra!

  SvaraRadera