Så här blev det: Perfekt grillad kalvfilé, gul lök som kunde gått en minut till kanske på grillen, men ändå mild och fin, och så våra underbara sparrisar. Och vitlökssmör såklart! Till drack vi Tapiz, en nyhet på systemet nu i april, helt klart god.
Jag skar av mina dyrgripar så långt ner jag kunde för att få ut så mycket som möjligt. Jag var dumsnål helt enkelt!!! När jag köper sparris så bryter jag alltid av änden för att få bort det träiga. Det ville jag inte riktigt göra på mina perfekta skapelser. Men det ska jag göra nästa gång, jag har inte lärt mig att odla "oträiga" sparrisar än...
Det är knappt man kan läsa din blogg, det vattnas i munnen och magen skriker! Alla fina bilder på underbar mat gör mig galen ibland.
SvaraRaderaTack Christer! Tack själv förresten för ett fint inlägg den 10:e på din omväxlande blogg!
SvaraRaderaHallå! Ska själv grilla kalvfilé till midsommar och vill gärna ha lite tips av dig. Marinad, grilltid etc etc...ge mig allt du har för att det ska bli så bra som möjligt! =) //Henke
SvaraRadera