måndag 6 april 2009

I´m back!!

Hej alla, long time no see! Jag är ledsen för det och kommer att göra stark comeback nu!!!

Vi börjar med en gissningstävling: Vad i hela friden är det på kortet idag???

Sen kan man ju med all rätt undra var alla goa grejor jag handlade blev av, alla har det inte bloggats om än väl? Nej det är helt rätt! Jag hade tänkt göra ungsbakad spetskål med tapenad, men vi bjöd hem blixtgäster i lördags och då gick spetskålen till sallad. Jag strimlade den fint och blandade med resten av pomamoretomaterna, det blev urgott! Sen köpte jag ju oxbringa, den ska jag berätta om alldeles strax. Jag köpte även superunderbar Werners cidervinägersenap, ja, de hade den på Hanöhallen i Åhus!! Den är jättegod, jag blandade den med majonäs och åt till Bratwurst i lördags, när vi grillade lunch ute i det fantastiska vädret!!!

Annars har det blivit mycket avokado nu den senaste tiden. Till lunch har jag haft flera dagar avokado, vitkål, cremefraiche, citron el lime som jag blandat och ätit till något kött, ibland entrecôte och ibland köttfärs. Gott som bara den och himla enkelt

4 kommentarer:

 1. Jag gissar på sparris..........Anneli ;-)

  SvaraRadera
 2. Såklart är det en sparris! Säg till när du ska låna hackan ;-)

  SvaraRadera
 3. Sparris...mums.

  Kram Karo

  SvaraRadera
 4. Som sagt, jag är ju inte så inspirerad till lunch, det är helt enkelt trist... Måste nog, eller snarare, jag vill, ta mig den extra sekunden det tar att faktiskt fixa en vettig lunch... Jag ska ju jobba på riktigt nu;)

  Kram, ses på tisdag!

  SvaraRadera