tisdag 28 april 2009

Såsen som verkligen reder sig själv!


Ja, du läste rätt! Detta är sås, och inte vilken sås som helst uten den perfekta och mest lättlagade någonsin. Ta helt enkelt en brietårta, kör på automatisk uppvärmning i micron, och voila! Klart! Toppa med vad du vill, tycker om och har hemma. Här blev det löksås; både gul och vit lök skalades och strimlades. Löken friterades i omgångar, vitlöken för sig för den behöver inte alls så lång tid som den gula. Sen toppade jag med den frasiga löken, garnerade med lite timjan, grillade lite kött perfekt och, just det, njöt!!

3 kommentarer:

  1. Ser ikke ut som saus, men ost er jo kjempegodt! Jeg bruker også mye ost ved siden av kjøtt, men har ikke tenkt på å varme den først. Tror du resultatet blir det samme med kremoster, eller bør det være brie?

    Ha en flott dag!

    SvaraRadera
  2. varm brie är inte fel, precis som chevre!

    Kommer kanske in ett varv på banken imorgon. Ses kram!

    SvaraRadera
  3. Anita: Jag tror att det måste vara någon ost i skal, alltså typ brie eller camembert, vissa kittostar är också OK. Och det ser ut som sås när man börjar ta av den, den rinner ut över hela tallriken. Men då platsar den inte längre i bloggen...

    Ellinor: Can´t wait! Hoppas det är lugnare än det varit måndag-tisdag så vi hinner med varann lite! Chevere ja, det var länge sen, tack för tipset. Kramis

    SvaraRadera