tag:blogger.com,1999:blog-6126570751030273693.post3941233922929541371..comments2022-04-02T02:06:51.643+02:00Comments on Kattis Blogg: Såsen som verkligen reder sig själv!Kattis :)http://www.blogger.com/profile/09938122532003252243noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6126570751030273693.post-72760907478862546482009-04-28T20:41:00.000+02:002009-04-28T20:41:00.000+02:00Anita: Jag tror att det måste vara någon ost i ska...Anita: Jag tror att det måste vara någon ost i skal, alltså typ brie eller camembert, vissa kittostar är också OK. Och det ser ut som sås när man börjar ta av den, den rinner ut över hela tallriken. Men då platsar den inte längre i bloggen...<br /><br />Ellinor: Can´t wait! Hoppas det är lugnare än det varit måndag-tisdag så vi hinner med varann lite! Chevere ja, det var länge sen, tack för tipset. KramisKattis :)https://www.blogger.com/profile/09938122532003252243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126570751030273693.post-16113057831721444212009-04-28T20:25:00.000+02:002009-04-28T20:25:00.000+02:00varm brie är inte fel, precis som chevre!
Kommer ...varm brie är inte fel, precis som chevre!<br /><br />Kommer kanske in ett varv på banken imorgon. Ses kram!Ellinor Shttps://www.blogger.com/profile/16340864150320187768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126570751030273693.post-39835216243879687782009-04-28T08:07:00.000+02:002009-04-28T08:07:00.000+02:00Ser ikke ut som saus, men ost er jo kjempegodt! Je...Ser ikke ut som saus, men ost er jo kjempegodt! Jeg bruker også mye ost ved siden av kjøtt, men har ikke tenkt på å varme den først. Tror du resultatet blir det samme med kremoster, eller bør det være brie?<br /><br />Ha en flott dag!Anita fra hjerterommethttps://www.blogger.com/profile/09855218185744903996noreply@blogger.com