lördag 16 maj 2009

Caj P´s - ett gott misstag


Nu är jag tillbaka! Det har varit en tuff vecka...
När jag var och handlade så hade jag för avsikt att köpa Santa Marias nya rubbs och testa dem. Jag hade bråttom som vanligt och stimmade runt inne på Ica i Höör. I ett ställ såg jag Santa Marias nya grillbroshyr, jag snodde åt mig den och rafsade till mig två olika rubbs som stod bredvid. En roasted garlic och en smoked chipotle. Det var inte förrens jag skulle använda dem som jag såg att det var Caj P´s rubbs, inte Santa Marias. (Så Magnus, kanske all idé att kolla upp det!!)
Nåja, rostbiff låg klar och väntade på vilken rubb den skulle få, grillen var klar och det var dags. Jag valde roasted garlic. Det var riktigt mycket krydda i påsen och det doftade fantastiskt gott. Så förväntningarna blev höga och väntan kändes lång, 53 grader i mitten är vad som eftersträvas. Men det går ju ganska snabbt ändå, jag hann knappt skörda lite sparris och fixa till lite härligt smörig rödvinssky. Vipps var det smaktime och allt jag kan säga är att det var ett riktigt gott misstag... Smoked Chipotle testas snart i en blogg nära dig!!

2 kommentarer:

 1. skönt att se att du är tillbaka i bloggosfären!! Hoppas att det "bara" har varit allmänt mycket att göra och inga allvarliga incidenter i veckan...

  Jag har också galet mycket för tillfället, men det är ganska kul...

  Den där rostbiffen verkade inte fel... och det funkar uppenbarligen bra med färdig kryddblandning!?! Jag är generellt lite allergisk mot sånt, men när kockkattis använder det så kanske en omvärdering är på sin plats?


  Många kramar Ellinor

  SvaraRadera
 2. Inget allvarligt, kommunikationskurs till 21.00 i tisdags, golf lika länge i onsdags, tidiga mornar tre dagar, ja du fattar. Det är kanske bra att du har fullt upp så du inte saknar mannen??

  Jag tycker att det är kul att testa nyheter och har jobbat nära Santa Maria tidigare. Men igentligen har du rätt, de innehåller nästan alltid en massa onödigt socker. Och så är de ofta onödigt dyra.

  SvaraRadera