Idag var det sorgligt, allra sista sparrisen för i år har skördats och ätits upp med vederbörlig vördnad. Nu ska landet (läs: rabatten), rensas en sista gång för i år och sen ska vi hälla på näring och mer jord. Plantorna ska sen få vila i tryggt förvar till nästa säsong. Vi säger tusen tack för i år och ser med spänning fram emot nästa säsong. Vi har nog skördat mycket mer än vi någonsin kunde tänka oss!
Vi grillade tjocka skivor av sidfläsk, in"rubbade" med Herb-rub från Santa Maria. Det blev hur gott som helst. Vi hade bearnaise och shitakesvamp till också. Just shitake-svamp ska tillhöra kategorin "super-food", alltså sånt som är himla jättebra för oss. Jag fick nämligen inte mindre än tre rekommendationer för en och samma kille i min inbox igår. Han heter David Wolf och han har inte varit sjuk på 15 år, och jag måste ju erkänna att han såg helt OK ut... Han hade ätit sin shitake om man säger så! Ni som är intresserade av att äta för att hjälpa ert immunsystem, lämna bara mail-adress så skickar jag den halvtimme-långa filmen!
skicka gärna till mig =) felix.brother@hotmail.com
SvaraRadera