måndag 1 juni 2009

Läser han inte bloggen??!


När jag kom hem häromdagen och undrade vad vi skulle äta sa Stefan att han hade köpt något annorlunda och vi fick se om det blir bra.
- Grillbiffar av högrev? sa jag direkt med skeptisk röst. Och mycket riktigt, grillbiffar av högrev var det, i egen hög person. Ja, ok, sa jag, vi får väl testa, men jag har faktiskt avrått ifrån att köpa detta i bloggen:
- Läser du inte bloggen??!
Svaret kom blixtsnabbt:
- Jo det gör jag verkligen och jag kan härmed meddela att det inte finns en chinoise att uppbringa i någon endaste butik i hela Höör!!!
Vi grillade grillbiffarna direkt och ganska hårt, åt medium-well done-hållet. Till hade vi vitlökssmör och sparris (snart slut för i år...) Och det blev faktiskt inte så illa ändå!!! Det blev fantastiskt mycket bättre än att grilla högreven hel. Så jag gör en kovändning och säger att ni faktiskt kan testa det. Det är rätt OK, lägg förväntningarna på rätt nivå så kan det gå! Berätta gärna vad ni tycker!

2 kommentarer:

  1. Hihi! Det är det bästa, att ha åsikter men att vara beredd att ändra sig, så ska de va!

    Många soliga kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag instämmer: hihi!
    Köpte själv grillskivor av högrevskärna från Saltå/Järna igår, stekte hårt i panna med mycket salt & peppar och det vart superfint faktiskt! :)

    SvaraRadera