söndag 14 juni 2009

Snabbmat - right up my ally!


Fredag kväll, jag har jobbat sent, Stefan skulle fixa nåt falukorvsaktigt, många praktikanter på jobbet, eller sommarvikarier menar jag, helt slut i kolan. Detta är scenen ni ska tänka er in i. Jag tar upp mobilen som jag inte har på mig på jobb, för att kolla om någon ringt mig. Och då är där världens bästa mess som överhuvudtaget går att få:

"-Vill ni komma in och käka med oss i kväll, det blir nåt snabb och enkelt?"

Rätt svar på den frågan är JAAAAAA!!! Och det hade Stefan svarat, halleluja moment, fantastiskt, moln att sväva på igen. Och jag överdriver inte bara kolla in vilken mat vi fick:

Sparris (inte vår utan Holmas), rom-och ägggobba, kräftstjärtar med limeaioli, serranoskinka, parmesan, italiensk salami, chorizo, rökt nötkött á la Bulgarien (minns inte vad det hette), rökt fläskfilé, en röra med mögelost och en med fetaost och så gurka och paprika i stavar. En Naturligtvis de godaste av ädla drycker till också. I love you!!!


2 kommentarer:

 1. fy 17, detta lät inte fel!!!

  Är det bra sommarvikarier?

  Du ska få hela hus-historien vid tillfälle, den är faktiskt spännande! (inte bara för att allt jag säger och gör, enligt mig, är spännande)

  Många kramar

  SvaraRadera
 2. Sanslös lyx, underbart för er!

  SvaraRadera