lördag 27 juni 2009

Reality check....


Nå, hur gick då min egen fredagkväll? Jo, på jobbet gick det lysande, fick klart allt innan semestern och kunde gå i tid och ta det tidiga tåget. På vägen hem funderade jag på vad Stefan hade tänkt att vi skulle grilla och om han hade börjat eller om det var lite tidigt kanske och så. Väl hemma så var det låst, Ellen öppnade och jag undrade var pappa var.
-" Han är på fest med jobbet."
H---E, DET HADE JAG FÖRTRÄNGT!!! OK, då kastar vi oss i bilen och kör och handlar. Fast först tar jag upp frysta karrékotletter, det blir bra, kan vi marinera lite gott. Iväg till CityGross i hundra nitti, handlar länge och väl, får nog med mig allt och lite till (en skiva med Alexander Rybak tex, 1:sta låten är fantastisk!!). När jag kör där ifrån är kl 18.30. Grillen är inte tänd, barnen börjar bli hungriga och jag med såklart, blodsockret närmar sig fotknölarna om ni förstår. Nåja det löser sig. Igång med grillen i ett huj. Hade tänkt mixa salvia och citron till att marinera karrén, inser att det hinner jag inte, öppnar kryddskåpet och tar de 3 första burkarna: sellerisalt, rosmarin, grönpeppar. Huttar på lite av det, tänker på grönsaker till, tittar på klockan och skiter i grönsaker. Hittar en burk i kylen med lite hemgjord barbequesås i alla fall, yihaa! Så så blev det med det. Vatten, seg karré (vet inte varför just dessa var kass?) och lite bbq-sås. Nu har jag i alla fall varit ärlig!

4 kommentarer:

 1. Trevlig semester då Kattis! Vi ses väl framåt augusti igen.....Anneli :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Anneli, hoppas du har det underbart!

  Kram Kattis

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag skrattade åt detta Kattis! Så underbart att höra att även du kan glömma bort att gubben din ska vara borta (även om han borde vara hemma när det är fredagsmys på G...)
  Puss och kram från Lotta

  SvaraRadera
 4. Lotta: Jag skrattar också åt det, nu...
  Många kramar till dig min goa vän

  SvaraRadera