Mixed grill blev det idag! Jag hittade fina biffar av Fransyska faktiskt, Stefan grillade dem precis lagom så det blev riktigt bra. Jag tog lite härligt kycklingspett också. Men det var det coola smöret som jag blev mest nöjd med idag!
Jag tog 100 gr svensk (!) lufttorkad skinka och bakade till chips i ugnen och lät svalna. Jag körde dem direkt på en plåt i 225 grader i ca 5 min (tror jag, jag glömde dem och kände att det började dofta, då kom jag i håg!). Sen tog jag fram den gamla hederliga matberedaren och la i en hel kruka färsk salvia, lite vitlök och smör. Jag mixade ihop det till ett härligt ljusgrönt smör och smakade av med lite vitpeppar, inget salt för i stället så mixade jag ner skinkchipsen. Det blev riktigt gott! Jag sparade ett chips att garnera med, tyvärr glömmer jag nästan alltid att göra detsamma med alla goa örter jag använder... Men nästa gång, då ska jag spara en hel knippe till kortet!! Ha det nu så underbart i sommarvärmen och njut!!!!!!!!! Själv jobbar jag till fredag....
Semester sen?
SvaraRaderaKram
Jajamän!! Du då?
SvaraRaderaHelt underbart, perfekt både som bjudmat och snabb lyxmat hemma på helgen också.
SvaraRadera"Semester" två första veckorna i september, SKA FLYTTA DÅ!!! WHIIIIIII
SvaraRadera