måndag 30 mars 2009

Frukterna av shoppingen!


Här har vi lite av vad jag hittade i den underbara affären Hanöhallen i Åhus! Tomaterna i framkant heter pomamore och säljs av Ridderheims. Det är semitorkade tomater inlagda i basilika och parmesan, mmm.... I höger bakkant ligger fantastisk shitakesvamp, jag stekte den i smör och precis innan fram (alltså när man ska äta på kockspråk) så kastade jag i min nya favorit: vitlökssticks!! De är lite grövre än gräslök och mycket fastare, de har en underbar mild vitlökssmak. Det blev himla himla väldigt gott ihop!
Fläskfilé (eller "arm" som min underbara "vegetariska" vän envisas med att kalla det) är ju inte så exotiskt, men eftersom jag inte skulle hem direkt från min handlingsexkursion så kunde jag inte köpa kött (förutom lite underbar färdigkokt rimmad oxbringa, skivad och klar som jag ska blogga om inom en snar framtid) och jag hade fläskfilé i frysen så fick det bli det. Den ligger på en driva blomkålsmos som jag vräkte i västerbottenost i, västerbotten som jag sorgligt nog glömde helt här om veckan när vi diskuterade ost. Förargligt och svårförlåtet misstag som verkligen inte kommer att upprepas, jag kommer tvärtom att sjunga västerbottens lov framöver! Vad tycker du om västerbotten och vad är det mest exotiska du har hemma just nu??

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ah du e ju bara för bra.
  Vilka recept!
  Vilka bilder!
  Jag kan känna smakerna när jag ser dessa fantastiska bilder.
  1000 kramar
  L8

  SvaraRadera
 2. Hej L8! Hur var vietnam?? Saknar dig!
  2000 kramar
  Kattis

  SvaraRadera
 3. Du har skickat något som var värt att se till bredband.net men jag kunde inte hitta något. kan du inte skicka det till antonskolan.com. Har inte gjort något idag men kanske imorgon :)vad har du gjort
  Älskar dig!!!

  SvaraRadera
 4. Kattis vilka underbara bilder....ser gott ut (visst)ha ha....underbar shopping.puss

  SvaraRadera