lördag 7 mars 2009

Strawberry without!

Här har vi barnens absoluta favorit, Strawberry Daiqiri without. Det är i princip bara frysta jordgubbar mixade med is till underbar slush. Vuxenvarianten innehåller mörk rom också och den kommer på god andra plats i min värld.

Etta på den listan är istället en beige historia som inte platsar på bild, den gör sig bäst i munnen så att säga; Brown Lady Without! Fast inte without allt, bara without vodka. Den blev för stark annars. Jag ville ju dricka många, inte bli full. (Det var det förresten ingen som blev, vilket är kul på ett ställe där alla kan gå och hämta hur mycket de vill! Det kan ju såklart ha att göra med pris och klientel osv....) Men nu hastar vi över till receptet! OBS! Detta är ej LCHF till skillnad från tvåan!

Häll en rejäl skvätt baileys i din (väldigt bra och starka) mixer. Har du kaffelikör hemma så ös i av det oxå (det har inte jag, jag tänker testa med starkt kallt kaffe istället. Det går ju aldrig åt numer när vi aldrig gör chokladbollar...) Dutta i lite cocosmjölk, det tjocka, häll bort vattnet! Vräk nu i is och mixa till slush och NJUT!!

3 kommentarer:

 1. jag märker vem som ska mixa drinkar till sommarens grillpartyn!

  SvaraRadera
 2. GOTT!!!
  Mina barn älkar smoothies..
  Vi gör ofta milkshakes också på youghert,färskabär(mango helst),mjölk,och lite vaniljskr.
  GOTT..
  Tack för dina svar ang resan ..
  Ha en trevlig helg.
  Mvh jenny

  SvaraRadera
 3. Lena Jerhammar29 mars 2009 16:35

  Du får mej att längta tillbaka....Kramar Lena Jerhammar

  SvaraRadera