tisdag 29 september 2009

Köttberg!


Ett helt berg med Tina-biffar!! Bred på dijon-senap på lövbiffar, fyll på med skinka: jag tycker att Scans källarrökta är bäst, och ost: jag tog Falbygdens Arn, extralagrad herrgårdsost. Om du vill så dubbelpanerar du dem (mjöl, ägg, ströbröd i den ordningen) och steker i mycket smör. Tina använde rapsolja, jag tycker smör eller kokosfett är bättre alternativ. Eller så steker du dem som de är och njuter....

3 kommentarer:

  1. När jag gjort något liknande så krymper dock lövbiffarna ihop något så förfärligt, hur löser du det, att få all fyllning att stanna kvar är ju lite av en utmaning menar jag?

    SvaraRadera
  2. tänk att ost och skinka kan vara så gott...

    Ellinor

    SvaraRadera
  3. Pajdeg till matpaj Kattis...hur gör du den? Vill hitta ett nyttigt (eller nyttigare alternativ)? Anneli :-)

    SvaraRadera