tisdag 8 september 2009

Musslor och torsk - i förförisk dimma...


Nu kom det först in musslor på ett fat som ångade av kolsyredimma.... mycket effektfullt!!

Sen kom torsken in, på en bädd av olika bönor i ett underbart mussel- och fiskfondsskum. Men det var inte nog med det. För att hylla Christer Fugelsang så hade de gjort ett brynt smör som de frystorkat och kom in och duttade på kanten av tallriken!!! De måste absolut ha för lite att göra alltså =). Skämt åt sido så var det så klart perfekt komponerat och det kan nu meddelas att smör gör sig även frystorkat!!! PS Den lilla rullen till vänster är (såklart) knaperstekt skinn...








3 kommentarer:

  1. Jag är nog både blind och döv, men vilken rulle???

    SvaraRadera
  2. Åh, sånt där molekylärt kemikockande är ju urkoolt!

    SvaraRadera
  3. Det ligger en liten mörk blipp till höger på tallriken. Det kallade jag helt oförtjänt en rulle!! Men det var himla gott... Och som sagt, himla coolt!!!

    SvaraRadera