måndag 26 januari 2009

Snabbaste lunchen?

Om du gillar fiskbullar så ska du skatta dig lycklig! Det är supermat, tror jag i alla fall. Jag läser och läser på innehållsförteckningen och jag kan inte se ett enda E-nummer och det innehåller bara 5 % kolhydrater. Jag undrar nästan vad som är haken?? (Ellinor: den kan ju vara att burken inte precis är märkt med MSC...) Fetthalten är inte tillräckligt hög, bara 4,5%, men det avhjälper vi snabbt med creme fraiche och smör. Det fantastiska är att det går att ha i, i princip hur mycket smör som helst! Och om vi då tillsätter 1 dl creme fraiche som håller 34% fetthalt och 75gr smör med 80%fetthalt, då blir ju slutresultatet.... hm hm... JÄTTEBRA! Det finns säkert nån där ute som orkar räkna ut vad det blir, eller?? Detta är en perfekt snabblunch för två!

Nu var tanken att jag skulle skriva om gårdagens kvällsmat som blev supergoda spareribbs. Och skriva om dem kan jag ju göra, dock har bildmaterialet på något magiskt sätt blivit raderat. Undra vem jag kan skylla det på... Nåja, Stefan grillade dem helt superfina, vi kryddade med ingefära och barbeque-krydda och så åt vi dem med tzatziki med lite persilja i för omväxlings skull, smörkokt broccoli samt colcslaw (himmel vad mycket jag gjorde, den tar aldrig slut!!!) Ni får tänka er bilden, den var jättefin. (Så klart)

4 kommentarer:

 1. Hihi! Kan ju vara så;O

  Jag tänkte just på vad det ska bli för mat för mig ikväll, är ensam, men nu är saken biff! Eller ja... fiskbullar ;)

  Du är bäst!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Sis jag hade glömt fiskbullar det får det bli imorgon. Du vet att du inte får sluta för då vet inte jag vad jag ska laga för mat.
  Älskar dig.....

  SvaraRadera
 3. Åhh...Tack för tipset ! Fiskbullar har nog aldrig dukats fram hos oss !
  Det ska jah verkligen kika på !
  Häls Bittan

  SvaraRadera
 4. Hejsan Kattis....
  Tja, det här låter ju gott!! Vi får se om vi provar.. Men e tveksam till fiskbullar?!
  Igår förärade jag mig Annikas Kokbok (nu har den äntligen kommit ut), oj, oj, så mycket gott där e i den! Den kan jag varmt rekommendera...
  Kram Lise-Lott, Evelinas mamma

  SvaraRadera