tisdag 13 januari 2009

Mmm, frukost!


Vissa tycker att frukost kan var besvärligt, och undrar om det inte blir väldigt enformigt. Detta frågar alltså folk på fullt allvar som själva äter samma macka år ut och år in...

Ägg är enormt bra till frukost tycker jag. Så här såg min frukosttallrik ut i helgen (så där vid 11-snåret, kanske mer dansk frukost!!). Äggen är kokta i 10 min, det blir perfekt tycker jag. Sen har jag smält en massa smör och kryddat med curry, gurkmeja och sellerisalt. Sellerisalt är en väldigt underskattad krydda, köp gärna hem det! Tinade räkor vände jag bara ner i smöret och lät dem bli lite varma. Bladpersilja hackades (en mass) och ströddes över. Sagolikt gott faktiskt!

4 kommentarer:

 1. Såg ju riktigt trevligt ut! Här hemma idag blev det också ägg till frukost, inte lyxvarianten utan bara kokta med salt och smör.
  Hur lyckas du få till så fina bilder?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi har nog en väldigt bra kamera, sen är det bara att hitta något ljust ställe. Denna tallriken står i fönstret(det var ju mitt på dan så där var ljust :))

  Annars brukar jag bara hålla tallriken i ena handen under en av vår spottar i köket och fota med den andra!

  SvaraRadera
 3. Det här såg riktigt gott ut! Jag hittade precis hit och kommer gärna tillbaka

  SvaraRadera
 4. Välkommen Helena, kul att du kom in och hälsade på! Säg bara till om det är något särskilt du vill att jag ska laga eller så!

  SvaraRadera