söndag 16 augusti 2009

Triathlon - piece of cake, eller...



Här är vi, superstjärnorna!! Gud vad jag är nöjd med mig själv, 1.52.05 tog jag mig runt på och Jessica, min syster, på en hundradel mindre. Det var bara för att min tidtagarpinne, man har sånna på triathlontävlingar visade det sig (och badmössor minsann!), såklart inte satt kvar på fingret som den skulle utan jag fick ha den i bh:n istället...



Men en hundradel hit eller en dit spelade ingen roll kan jag säga, vi var ohjälpligt sist ändå (inte riktigt, en kille hade vi efter oss, fast han hade å andra sidan startat 15 min efter oss). Fast vi tyckte att vi vann! Det hette nämligen prova-på-triathlon, "kom hit och prova på, ta det i din egen takt och känn att du kan klara av ett triathlon, bla bla". JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG OCH JESSICA VAR DE ENDA SOM PROVADE PÅ, ALLA ANDRA HADE CLEARLY GJORT DETTA FÖRR!! Men jag är inte bitter, Jessica vann en tröja på utlottningen, hi hi! Vi kommer absolut att göra detta igen, det var himla kul, även om springningen var väldigt seg... Fast det är nog avhjälpt med lite träning, eller vad tror ni??

4 kommentarer:

  1. Gud så kul, bra jobbat båda två! Ett tips på en bra blogg som träningspeppär karintri.blogspot.com, en tjej som bara bestämde sig för triatlon en vacker dag och har kört hårt sen dess. Mycket imponerande tjej!

    SvaraRadera
  2. Kattis is King! och syrran också förstås!

    Ni är grymma!

    /E

    SvaraRadera
  3. Ni är så duuuuktiga!

    Ps jag ser nog linslusen där i bakgrunden! *asg* ds

    SvaraRadera
  4. Det bor en flicka inom mig som vill bli smal o träna,jag mutar henne med kakor...de funkar!
    Ni är så duktiga!!!Och dom super syrror ni är som alltid lyckas med era project..
    Jag är stolt att ni finns så nära mig.kram kram K

    SvaraRadera