lördag 15 augusti 2009

Sommar-guld

Kolla vad vackert! Tittar ni noga så ser ni havtornsbuskarna i bakgrunden dignande av bär (himla noga alltså!). Detta är att försöka förlänga sommaren, att kanske kunna, i mörkaste januari, öppna en flaska sparad sommar och känna de sista mjuka, ljuvliga augustisolstrålarna mot ansiktet...Jag har bara plockat bären och hällt på vodka. Det kan ju inte bli sämre i alla fall... Jag är alltså inget fan av vodka. Men jag har ju läst min Guillou, och fått för mig att jag måste smaka den vodkan han skriver om där, Kauffman, som kostar hur mycket som helst, typ 10 000 för 12 cl! Då bara måste den ju vara god,eller???!

4 kommentarer:

 1. Vem fasen betalar 10.000 för 12 cl vodka... du rent bindgalen!

  Hoppas det går bra idag föresten!!! HEJA HEJA

  SvaraRadera
 2. jag är ledsen, men jag tror inte det... jag lägger då hellre de pengarna på någon som behöver dem mer än jag behöver en sup eller tre...

  /Ellinor

  SvaraRadera
 3. 10 000 var ju ute på restaurang, det kostar givetvis inte så mycket om man köper hem en hel flaska själv... Men att jag är crazy råder det väl inget tvivel om!!

  Eli älskling, begränsa dig inte, det finns pengar i överflöd, både till det ena och det andra!!

  SvaraRadera
 4. Hej Kattis, idag kom havtornen fram! Tyvärr hade de inte alls klarat sig, eftersom de var färska så hade de vätskat sig och jäst, så synd. Men evigt tack för tanken och besväret! :) Kram!

  SvaraRadera