tisdag 3 november 2009

Cava med tilltugg


Nu har vi varit på finfin middag igen. Vi rankar faktiskt denna underbara måltid som top of the line, bäst i test, nummer ett på listan hittills!! Den serverades på Toftaholm, ett mysigt ställe mellan Ljungby och Värnamo. Väl värt ett besök! De hade tex ett julbord med 100 hemlagade rätter som jag gärna skulle vilja testa. Eller varför inte en romantisk helg som de kallar: "Champagne, champagne, champagne!"
Det började underbart med ett glas Cava - är det inte godare än champagne?? Till det fick vi rostade pumpa-frön, sånna där majsgrejor som finns i japanmix typ (vad heter de, nån som vet? De sa det när de serverades men jag koncentrerade mig på cavan...) och rostade amarantfrön. Det sistnända var allra godast!

3 kommentarer:

  1. Vilket härligt lyxliv! :) Jag har faktiskt inte testat Amaranth hittills, men det skall ju vara nyttigt och ha bra GI efter vad jag hört.

    SvaraRadera
  2. Rostad majs-kikos!

    SvaraRadera
  3. Tack Sarah!! Majs-kikos var det!!

    SvaraRadera