onsdag 20 januari 2010

"Vad betyder immunitet?"


Solnedgång över Karibiska Havet
Vet ni när man har låtit barnen titta för mycket på TV? Jo, när de undrar vad immunitet betyder!! I varenda program röstas folk ut till höger och vänster, alla utom just den som råkar vara immun kan åka hem när som helst. Men vad kan jag säg? Jag ÄLSKAR nästan alla programmen, jag må vara Waldorf-förälder och allt, men jag fullkomligt njuter av "So You Think You Can dance", jag bara måste se vem som åker ut i "Robinson", vem som blir "Mästarnas mästare" är väl av nöden att veta och att inte ha koll på hur det går i "Project Runway" är alldeles otänkbart!! Så mycket TV och så lite tid...

7 kommentarer:

 1. Jag är som du, sitter klistrad framför Runway och SYTYCD. Mest av allt fängslar Masterchef mig just nu, på 8:an. Fantastisk underhållning!

  SvaraRadera
 2. Men kära du jag har ju talat om hur man gör TV4play, TV3play och Kanal5Play

  Tack för en mysig kväll

  Luuuv U

  SvaraRadera
 3. Äsch det spelar väl ingen roll om man är waldorf eller ej. Jag är gammal waldorf elen och jag tittar på alla möjliga serier :-D.

  HÄlsningar
  Nina

  SvaraRadera
 4. Stumpan du har fått en award i min blogg!

  SvaraRadera
 5. Det finns något till dig på min blogg!

  SvaraRadera
 6. Hej Kattis!

  Kikade in hos dej och hittar fina mammabaarn bilder.
  Hoppas allt är bra. Här är det jätte bra. Bloggen upptar en massa tid med det är ju sååå roligt. Jag har lagt dej på mina vänners-bloggar på min sida så nu kommer jag att kika in fler gånger.

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Hej hej Kattis, du saknas i bloggosfären! :)

  SvaraRadera