fredag 8 januari 2010

Längtan till Aruba...

Nu är det snart ett helt år sen vi var på Aruba, så just nu är längtan ganska stark... Vi har börjat diskutera var vi ska åka på semester i sommar också. Därför spenderade jag trettondagen med att först och främst åka pulka i det fantastiska vädret, och i farten nästan pajja ett knä (jag är nog inte tjugo längre...), sedan parkera framför datorn surfandes all-inclusive-vågorna på nätet!

Så idag vill jag gärna ha era semesteridéer! Vi vill åka all inclusive, till solen, bara en vecka i augusti så inte för långt iväg, det är mycket viktigt med mat och dricka, gärna lyxigt. Vart ska vi åka??? Egypten har vi testat så dit vill vi inte. Är Tunisien och Marocko OK eller är det som Egypten? Nån som har varit i Bulgarien? Kroatien? Hur är Turkiet igentligen? Portugal? Kanarieöarna ligger på inte-listan, been there, done that. Grekland gillar vi, men vill testa nåt annat. Snälla lämna kommentar och berätta om din favvo! Kram på er så länge och tänk på att leta efter saker som gör dig glad, varje stund, varje dag!

6 kommentarer:

 1. jag tror du ska skippa hela nordafrika om du inte gillar egypten - same shit different name... jag tyckte marocko var sämre än egypten.
  Jag är sugen på italien - just för maten och drycken. Vill man sedan ha sol och bad också skulle jag åkt till Sicilien, har hört hur mycket bra som helst, vet dock inte hur all inclusive utbudet ser ut...

  Good luck! Kram Ellinor

  SvaraRadera
 2. Vi var på Rhodos på all inclusive för några år sedan, det var sjukt lyxigt. http://www.theixiangrand.gr/ detta ställe kan jag varmt rekomendera, eller varför inte cypern som också har bra hotel och mat. Jag skulle nog inte välja kataloghotellen utan leta utanför den ramen om man vill till ett lite mer internationellt hotell.

  /Nina

  SvaraRadera
 3. Min dröm just nu är Zanzibar, men dit kan man nog inte åka i augusti. Jag skulle gärna upplevt Maldiverna igen med dit ska man inte heller åka i augusti (regnperiod där)... så tyvärr, du kan få tälta på min baksida ;-)

  SvaraRadera
 4. Tack för alla tips! Jag litar helt på dig där Elli, nordafrika får vara..

  The ixian grand verkar ju helt underbar, dit måste jag åka nån gång. Jag skulle ju försöka hoppa över grekland denna gång... Vi får se hur det går!

  Lustigt att du också vill till Zanzibar minimumsa, det är på vår lista med! Men som sagt inte i augusti och inte bara en vecka. Maldiverna var väl himmelriket... Jag får tälta hos dig, bara inte poolen är grön LOL!!

  SvaraRadera
 5. Jag tror att maken lärdesig läxan med poolen i sommras :-)

  Maldiverna är himmelriket i alla fall nder havsytan, nu är det nog ner exploaterat även ovanför, men när jag var där för 15 år sen fanns inget att varken se eller göra ovanför havsytan, och maten var inge vidare...

  SvaraRadera
 6. Italien är underbart! Turkiet har jag varit i ett par gånger, gillar det jätte, jättemycket! (förutom alla försäljare...) Tunisien ska vi prova i juni, får återkomma med resumé. Kroatien lockar oxå! Dock INTE Bulgarien. Lycka till med att hitta det perfekta resmålet!! (Har en kollega som precis återvänt från All inclusive i Dubai, och hon var sååå nöjd. Men kanske lite långt att åka för en vecka...)

  SvaraRadera