onsdag 18 maj 2011

En perfekt dag....


Först grillad vi hemma, karré som ju är en absolut favorit, bland vuxna i alla fall! Fast barnen börjar bli bra på att skära ut en massa fint kött från dem oxå, hahahha. Men det är ju alltid tillbehören som gör grillningen, eller hur?? Just denna dagen hade vi två sallader till, en klassisk cesarsallad och en krämig pastasallad. Till cesarsalladen ska det igentligen vara romansallad, men isberg gick också bra. Det viktigaste är dressingen - sardeller, fransk senap, vitlök, äggula och olivolja - vispa ihop till en ljuvlig mayo. Blanda med salladen, riven paremsan och vitlökskrutonger, himmelriket!! Till pastasalladen kokar du pasta, hackar äpple, paprika och lök, blandar med creme fraiche, mayo och italiensk salladskrydda - ibland är det enkla det goda!!


Men vad var det som gjorde denna dagen så perfekt? Vi brukar väl grilla och ha gott till?? Sant, så sant, men just denna dagen fick vi komma över till grannarna som bjöd på Reeses Peanutbutter Cups......


...och finaste tårtan någonsin. Luv u !!!

4 kommentarer:

 1. Hej allra käraste, vad kul att du börjat blogga igen!!
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Puss min ängel, kändes jätteroligt att börja igen, ska se hur länge det håller i sig....

  SvaraRadera
 3. Alltså hej tjejen!
  Hoppas allt är gott med dig!
  Lägger denna blogg som min favorit! hoppas på en del kuliga recepttips inför sommaren! Darra nu inte min vän, helt ok att bara läsa enkla små rader från dig även utan recept!
  Kramar
  Pia Walldén-Wannehag

  SvaraRadera
 4. Åh så skoj! Snålvattnet rinner när man kollar in din blogg hjärtat! Kram Marie

  SvaraRadera