onsdag 7 april 2010

Kiviks lilla råa, eller Café-in-i-helvete-annorlunda!


Bilden ovan är snodd direkt från en favvo-blogg: http://kivikslillaråa.blogspot.com

Detta är solburgare med sesambröd, gojiketchup och fikonsenap. Att det är sagolikt gott är jag fullständigt övertygad om efter att själv gjort ett besök i måndags. NI MÅSTE BARA GÅ DIT OM NI HAR VÄGARNA FÖRBI KIVIK!!

Jag och min syster med familjer var där och åt. Fast vi fick något så underbart gott som små tacos i salladsskålar med färs på valnötter, tomatsalsa, paprikasås, cashew-cremefraiche och ostsås som jag inte riktigt vet hur de fick till. Till det groddar, sallad, tomat, gurka, rödlök och lime. Helt underbart!! Och det allra bästa var så klart att barnen tyckte om det, för att inte tala om männen som varit mer än lovligt skeptiska. Deras omdöme var att: "detta var ju kanon, faktiskt!" Och då ska ni veta att detta raw food café fick epitetet "Café-in-i-helvete-annorlunda" av dem innan!! LOL

2 kommentarer:

 1. HejHej Kattis!

  Låter supergott, ser supergott ut och jag tror dej att det är det oxå. Har aldrig varit där, jag trodde Café annolunda var just ett café med hundra sorters kakor som man får äta hur mycket man vill. Inget för mej. Kom inte in på länken.

  Ha det underbart
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. UNDERBART att höra! Jag hoppas så på att komma dit en vacker dag (även om jag nästan aldrig har anledning att ta vägarna förbi skåneregionen).

  Fick ni i er någon av deras smarriga desserter dårå? :)

  SvaraRadera